Retreat fotografie

Pure momenten & echte emoties. 

De pure momenten vastgelegd op beeld.
Zodat de energie van jouw retreat word gevangen in foto’s.

Eva Bours

”Zelf organiseer ik ze ook graag: retreats. Wat een magie ontstaat er op zulke dagen. En dit te mogen vastleggen, is echt een feestje voor mij. Ik zie die pure momenten en weet ze, zonder te stroren, vast te leggen. Zodat jij de energie en de beleving van jouw retreat kan doorgeven aan de mensen die geweest zijn, maar ook kan laten voelen aan de mensen die bij jouw volgende retreat zullen aansluiten.”

Lieve woorden

Retreat fotografie €550,- excl. btw

– Gratis intake gesprek

– Max 3u aanwezig 

– 50 foto’s naar keuze (optie extra foto’s bijkopen)

–  De energie van jouw retreat word vastgelegd 

– Ik vang de pure momenten..

Who is

Eva Bours

Benieuwd naar wie jouw retreat komt fotograferen? 
Naast het kennismaking gesprek, wil ik je ook uitnodigen om op deze pagina te kijken, waar je me alvast kan leren kennen.

Veelgestelde vragen

Waarom is het belangrijk dat ik foto’s van mijn retreat laat maken? Dit is waardevol voor jou als facilitator, maar ook voor de mensen die meedoen. Om terug te kijken naar bijzondere momenten en jezelf zo terug zien kan meedragen in het proces. Ook is het fijn om deze beelden te delen voor een volgend retreat.

Niet iedereen wilt op de foto, wat nu? Ik vind het belangrijk om in te checken bij de mensen zelf hoe ze erin staan. Als iemand niet in beeld wilt, dan werk ik creatief met wat wel kan. 

Op welk moment kan ik het beste foto’s laten maken? Misschien duurt je retreat 1 dag of een paar dagen. Vaak zitten er wat rustigere momenten bij en wat intensere momenten. Ik raad zelf aan om op een rustig moment in jouw retreat foto’s te laten maken. Zo kunnen we iedereen in een zachte energie vastleggen. Dit zijn ook waardevolle foto’s om te delen. 

Moet ik poseren als je foto’s maakt? Goed nieuws: je hoeft niet te poseren! We gaan mee in jouw natuurlijke manier van zijn.

Boek een Intake gesprek