Mini Shoots

Hoe voelt het om door mij te worden vastgelegd?
Hoe voelt het om jezelf zo te mogen terug zien op beeld? Een mini shoot is een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn manier van fotograferen. Maar ook als je gewoon een paar nieuwe foto’s nodig hebt, is dit een hele fijne optie voor jou! 

Schermafbeelding 2022-09-05 om 17.26.18

Wat kan je verwachten?

Bijna maandelijks organiseer ik een mini shoot, met telkens een andere locatie/thema/samenwerking. Deze shoots zijn bedoeld voor 1 persoon en kan zowel voor empowerment als personal business.
Ik vind het heel leuk dit elke keer weer te organiseren en ik blijf me verbazen dat het telkens weer volgeboekt is.
Daarom heb ik nu ruime planning gemaakt, zodat je nooit een mini shoot lancering hoeft af te wachten (of te missen)
Soms is deze alleen met mij, soms in samenwerking met een andere fotograaf.

Alle praktische informatie vind je onderin deze pagina en je kunt ook meteen een plekje boeken.

Tot snel!

Voor wie?

De agenda

Hieronder vind je de agenda van de mini shoots voor de komende tijd.


For all my spiritual sisters!

Je komt binnen, het meditatie kussentje ligt al klaar, je word omringd door kaarsen en kristallen en de geur van wierook doet je meteen thuis voelen.  Je word gereinigd met salie en stapt helemaal in je eigen space en energie.

Deze ‘spiritual studio edition’ is speciaal voor de vrouw die haar kracht hierin wilt vastleggen. Coaches, soundhealers, fotografen,  yoga teachers.. you name it. Dit is jouw moment om jouw spiritualiteit te mogen vastleggen. Je mag ook een model meenemen om jouw aanbod te laten zien in beeld.

– Datum: VOLGT NOG
– Locatie:  Arnhem
– Tijd: 30 min 
– Kosten: €125 
– Aantal foto’s: 8 (optie foto’s bijkopen)
– Atributen liggen voor je klaar: kaarsen, kristallen, meditatie kussentjes, tarot kaarten, wierook, bloemen voor altaar. 

Tijdslot: 
09:30-10:00
10:15-10:45
11:00-11:30
11:45-12:15
12:30 – 13:00

Boek jouw mini-shoot

𝐖𝐡𝐞𝐧 𝐬𝐡𝐞 𝐅𝐥𝐨𝐮𝐫𝐢𝐬𝐡🌺
Collaboration Carmen X Eva

𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨 𝐞𝐧 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐞! Op een exclusieve locatie in Zuidermeer maken we plaats voor een intieme groep van 𝟲 𝘃𝗿𝗼𝘂𝘄𝗲𝗻. Deze dag duurt van 11:00 – 18:00 uur, waarbij we je uitnodigen jouw business, sessie, ceremonie of training: vast te leggen. Geef je yoga en ben je opzoek naar beeldmateriaal? Wil je jouw (KAP/LEAP/Cacao) ceremonie vastleggen? Ben je coach en wil je een video van je groepssessie?

Samen met 5 andere vrouwen ga je een bijzondere middag aan, waarin je je eigen sessie in beeld mag gaan geven, maar ook een aantal sessies van de andere vrouwen mag ondergaan. En wij vangen jouw energie, in jouw moment. Carmen in film en Eva in foto; when you flourish. 🌼

Werk je als 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵, 𝗯𝗲𝗼𝗲𝗳𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗿𝗲𝗶𝗸𝗶, 𝘆𝗼𝗴𝗮, 𝗟𝗘𝗔𝗣/𝗞𝗔𝗣, 𝘀𝗼𝘂𝗻𝗱𝗵𝗲𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴.. you name it, all is welcome!

❃ 𝟑 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 𝟏𝟏:𝟎𝟎 – 𝟏𝟖:𝟎𝟎
❃ 𝐅𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐤 𝐙𝐮𝐢𝐝𝐞𝐫𝐦𝐞𝐞𝐫
❃ 𝟔 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐧
❃ 𝟒𝟓 𝐦𝐢𝐧 𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐞 𝐩.𝐩
❃ 𝟏 𝐦𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 – 𝟏𝟓 𝐟𝐨𝐭𝐨’𝐬 𝐩.𝐩
❃ 𝟐𝐱 𝐩𝐚𝐮𝐳𝐞 𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞𝐧𝐝𝐨𝐨𝐫, 𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐝

Ben je klaar om jouw energie in beeld te vangen? Meld je aan voor deze unieke middag waarin je en video en foto ontvangt! Werk je met speciale tools: neem ze mee! Matjes, bolsters en kleedjes hebben we! Inclusief een verzorgde lunch.

Zie je ze in gedachten al floreren op je socials en website? (Wij wel!)

Meld je aan via de link in de bio, we hebben al veel animo en hebben beperkt plek, dus als je een JA voelt, wacht dan niet te lang.

𝙇𝙚𝙩’𝙨 𝙛𝙡𝙤𝙪𝙧𝙞𝙨𝙝!

Liefs,
Carmen & Eva

Boek je ticket hierEen zachte zon en een wilde zee.

Ben je klaar voor bijzonder foto’s van jezelf aan zee?
We gaan mee in de elementen..
De kracht van de zee, de zachtheid van de zon en mee in de flow van de wind.

Locatie: Zandvoort aan zee
Tijd: 30 min
Kosten: €125
Aantal foto’s: 8
Datum: 21.04.23

15:00-15:30
15:45-16:15
16:30-17:00
17:15-17:45 

18:00-18:30
18:45-19:15
19:30-20:00
20:15-20:45

Boek je mini shoot hier


 

 

Lisanne Jager x Eva Bours

BOUDOIRDAG 13 MEI 2023

Jaaaa het is zo ver! Lisanne Jager en ik organiseren samen een boudoir-dag. En dat betekent veel lingerie en hele mooie platen ❤️‍🔥 wil jij jezelf vieren? Dan is dit jouw kans!

Waar en wanneer?
We organiseren deze dag op zaterdag 13 mei in de mooie The 18 studio in Dronten. Een práchtige studio met waanzinnig licht 🫶🏼

Tijden en investering:
Er zijn 7 plekjes beschikbaar. Elke shoot duurt 40 minuten, waarvan we 10 minuten eerst even kletsen met elkaar en het laatste halfuur een shoot. Je wordt door Lisanne en mij gefotografeerd. Na afloop ontvang jij een galerij waar jij jouw mooiste 10 beelden uit kan kiezen en natuurlijk ook met de optie om foto’s bij te bestellen. En dit alles voor €275,- ❤️‍🔥

Mocht jij hier echt een JA voor voelen, meld je dan gauw aan via een DM of in een reactie onder deze reel. En kom jezelf vieren met ons op 13 mei 🫶🏼

Mini shoot zandvlakte

Ik wandelde over de zandvlakte en het begon zó te kriebelen.. ik zag ze al staan, die vrouwen.. dansend met een doek, in lingerie of met kleding aan, spelen met het zand. 𝘐𝘬 𝘸𝘪𝘭 𝘸𝘦𝘦𝘳!

Zaterdag 20 Mei mogen we weer dansen, spelen, flowen, vrouwzijn: whatever you want! The space is yours!🫶🏻

– 30 min helemaal voor jou
– 8 foto’s naar keuze
– Op de zandvlakte Posbank
– €125,- 

Tijdslot:
17:10-17:40
17.50-18:20 
18:30-19:00
19:10-19:40
19:50-20:20
20:30-21:00

Aanmelden mag via de mail info@evabours.nl

Liefs, Eef.

Informatie & boekingen

Mini shoot €125

– Kort kennismakingsgesprek bij ontvangst – Optie kaartlegging en energy-cleansing met salie – 30 min in totaal  – Locatie staat vast per mini shoot -8 foto’s naar keuze – Dubbele boeking mogelijk – Foto’s bijkopen mogelijk

Haar ervaring

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een mini shoot boeken? Misschien heb je gewoon wat nieuwe foto’s nodig die passen bij de energie waar je nu in zit, maar wil je niet uren lang shooten. 
Of je bent benieuwd hoe het voelt om door mij te worden vastgelegd. Een mini shoot is een hele laagdrempelige manier om mooie foto’s van jezelf te ontvangen.

De shoot:  Ondanks dat het maar een half uurtje is, kunnen er toch allerlei emoties voorbij en alles mag er zijn. Het ene moment kan je je super krachtig voelen en het andere moment nodig je liever wat kwetsbaardere energie uit. We gaan helemaal mee in de flow en vergeet niet: we doen dit samen!

Poseren?: Goed nieuws: je hoeft niet te poseren! We gaan mee in jouw natuurlijke manier van zijn. Natuurlijk ondersteun ik jou ten alle tijden, maar ik probeer zoveel mogelijk jouw eigen energie te behouden. Ook hoef je nauwelijks tot nooit in de lens te kijken.

De foto’s: Je ontvangt de foto’s na de shoot binnen een maand digitaal. Je kan je eigen selectie maken uit de beeldbank die ik je stuur.

Ik vind het heel spannend, is zo’n mini shoot dan wel iets voor mij? 
Gezonde spanning is heel normaal, maar als je voelt dat de spanning de overhand neemt, dan kan je overwegen om jezelf misschien toch iets meer tijd te gunnen.. Dit kan door middel van een dubbele mini shoot boeking, of een shoot uit mijn pakket. Voel dit goed aan voor jezelf!

Boek een Intake gesprek

“Ik ben druk bezig met het plannen van de mini shoots, alle data komt binnenkort online”

Boek een Intake gesprek