Empowerment fotografie

Je bent al een tijdje bezig met jouw reis naar meer zelfliefde.. Je voelt je steeds lekkerder in je lijf en bent klaar om dit ongefilterd te laten vastleggen. 

Ik hou van mij

Houden van je lijf, het is voor veel vrouwen een uitdaging.
We worden dagelijks geconfronteerd met hét “perfecte plaatje” op social media. 

Ik snap dat dit jouw weg naar zelfliefde kan beïnvloeden.

Maar lieve vrouw, jouw lijf is jouw eigen, unieke lijf. Die hoef je niet aan te passen aan wat het ideaal beeld is.
Die mogen we accepteren zoals ze is.

En een empowerment shoot zal jou helpen in dit proces. Misschien ben je al vol zelfvertrouwen of begin je het steeds meer te voelen.. Weet dat je welkom bent, precies zoals je bent, om dit ook te mogen ervaren.

En vergeet niet.. we doen dit samen!

Voor wie?

Werkwijze

Intake: De energie begint al te stromen op het moment dat we onze intake hebben. Deze is telefonisch en duurt ongeveer 30 min.

Kennismakingsgesprek: We starten deze shoot op een fijne plek waar we samen kunnen landen en elkaar kunnen leren kennen. Ik vind het namelijk belangrijk dat we ons beide op ons gemak voelen. Na deze kennismaking kan ik goed inschatten hoe we de shoot het beste kunnen starten en aanvoelen in welke energie jij zit. Dit duurt tussen de 20 a 40 min.

Begeleide meditatie: deze is ingesproken door mijzelf, om jou te kunnen laten landen in de juiste energie. Ik zal hierbij ook wat foto’s van je maken, om zo het proces mooi te kunnen vastleggen. Ook heb je de gelegenheid om een kaart te trekken. Om een intentie voor de shoot te zetten. Dit duurt ong. 20 a 30 min.

De shoot:  Tijdens de shoot komen allerlei emoties voorbij en alles mag er zijn. Het ene moment kan je je super krachtig voelen en het andere moment nodig je liever wat kwetsbaardere energie uit. We gaan helemaal mee in de flow en vergeet niet: we doen dit samen!
De duur hiervan hangt af van het pakket dat je gekozen hebt. Ik vind het belangrijk dat je jezelf de tijd gunt die je denkt nodig te hebben.

Poseren?: Goed nieuws: je hoeft niet te poseren! We gaan mee in jouw natuurlijke manier van zijn. Natuurlijk moedig ik je aan en ondersteun ik jou wanneer dit nodig is.

De foto’s: je ontvangt de foto’s na de shoot binnen een maand digitaal. Je kan je eigen selectie maken uit de beeldbank die ik je stuur.

Repeat after me: 
ik ben goed zoals ik ben,

De paketten

Sacred Timing €400

“Een sacred moment voor jezelf.
Je bent helemaal ready for a taste of empowerment.”

– Gratis telefonische intake 30 min

– Kennismakingsgesprek bij ontvangst

– Tot 1,5u in totaal

-15 fotos naar keuze (optie foto’s bijkopen)

Divine Timing €600

“Dit is jouw moment,
je gunt jezelf die divine timing.
Dit is echt een cadeau aan jezelf”.

– Gratis telefonische intake 30 min

– Kennismakingsgesprek bij ontvangst

– Begeleide meditatie & optie kaartlegging

– Tot 3u in totaal

-40 fotos naar keuze (optie foto’s bijkopen)

Inifinite Timing €900

“Je gunt jezelf alle tijd om volledig in het gevoel te mogen stappen.
Want je bent dit waard!”

– Gratis telefonische intake 30 min

– Kennismakingsgesprek bij ontvangst

– Begeleide meditatie & optie kaartlegging

– Tot 5u in totaal

-70 fotos naar keuze (optie foto’s bijkopen)

-Gratis fotoboek 

Haar ervaring

Veelgestelde vragen

Ik weet niet hoe ik moet poseren: goed nieuws! Tijdens onze shoot hoef je niet te poseren, maar mag je gewoon zijn. Natuurlijk ondersteun ik jou om samen tot mooie beelden te komen, maar we gaan helemaal mee in jouw natuurlijke staat van zijn.

Hoeveel en wat voor kleding neem ik mee?
Voel je vrij om veel kleding en lingerie mee te nemen naar onze shoot, zodat je op het moment zelf kunt kiezen wat je aan wilt per locatie. 

Die mooie doeken die je gebuikt op je foto’s, neem je die mee of moet ik die zelf meenemen? Ik heb een mooie collectie aan doeken die ik meeneem. Deze hoef je dus niet zelf te regelen. 

Kan ik zelf de locatie kiezen of kies jij die? 
De locatie gaat in overleg. Ik fotografeer veel in mijn studio in Arnhem en op de Posbank. Heb je een andere mooie locatie in gedachten? Dan kunnen we altijd bespreken wat de opties zijn.

Heb je zelf een fotostudio of huur ik zelf een plek? 
Beide is een optie. Ik heb een kleine studio in het centrum van Arnhem, maar het is ook een optie om naar een andere fotostudio te gaan. De kosten van een andere studio zijn dan wel voor jou.

Boek een Intake gesprek