Deeper Layers

ARE YOU READY TO GO A LAYER DEEPER?

Stel je maar eens voor..
Je loopt De Posbank op en gaat voor me zitten.
Alles staat al voor je klaar, een kopje cacao, intentie kaarten en the most important.. jouw Microdosing Truffels.
We kijken elkaar in de ogen, het vertrouwen groeit en jij trekt een intentie kaart. 
Nadat jouw intentie is gezet voor je ervaring, eet jij tot 1 gram truffels en je cacao.
Er is een stilte, je komt helemaal tot jezelf en daarna doen we nog een fijne practice zodat je helemaal kan zakken in het gevoel.

 

Dan start je journey.
Het fijne is dat je helemaal in je vrouwelijke energie mag stappen, in overgave, want ik neem je mee en jij hoeft nergens overname te denken.

We wandelen samen door de natuur en langzaam voel je de microdosing in je systeem komen. Alles kan net een klein beetje intenser zijn. Zoals iemand mij ooit zei: alsof je alle knopjes van de radio net een tikje harder zet: LEKKER!

Tijdens onze wandeling doen we wederom fijne oefeningen die jou helpen om dieper in jezelf te zakken. En zien we een mooie spot? Dan pak jij je moment en ik mijn camera om jou in deze pure staat van zijn vast te leggen.

Jouw spanning voor het maken van foto’s voelt ineens heel ver weg, omdat je zo open bent gaan staan. Daardoor kunnen we JOU echt vastleggen zoals je bent.

We lopen door de natuur en alles mag ontstaan in flow. Je hebt enkel een klein tasje mee met max 2 extra outfits, geen poespas, geen gesleep, dit is allemaal zo puur. Je kwam al aan in een outfit waar je graag in gefotografeerd wilde worden, dus je hoeft je maar een paar keer om te kleden, als je wilt.

 

Na een bijzondere wandeling samen eindigen we weer op de zandvlakte, waar we ook begonnen. Daar pakken we jouw moment van ultieme vrijheid! Alles mag er zijn, in lingerie, naakt, kleding aan.. wat je maar wilt/voelt.
Je merkt dat je hoofd wat minder in de weg zit en dat je je helemaal kan laten gaan. We maken hele krachtige of misschien juist hele kwetsbare beelden van je.

Daarna eindigen we zoals we begonnen, op het kleedje, met wat snacks en kletsen we nog even na. 

Dit is een unieke en bijzondere ervaring.. Ben jij ready om op reis te gaan? Naar de diepere lagen in jezelf?

Vul onderstaand formulier in, dan kan jouw reis beginnen..

Jouw Investering

Voer je beschrijving in
333 Maandelijks
  • Start van microdose journey
  • Incl. Cacao ceremony & Truffels
  • Een laagje dieper gaan in jezelf
  • Ervaring van 3u gemiddeld
  • 8 foto's naar keuze
  • Persoonlijke begeleiding
  • Afsluiting met een kleine snack
  • Deventer of Arnhem

Je zou je ervoor kunnen kiezen om een ruime tijd van te voren al te starten met een Microdosing, dan zit je er al lekker in en dat weet je wat het met je doet. Heb je hier vragen over? Let me know!

Heb je nog geen ervaring en vind je het spannend? Dan kan je naar een van mijn laagdrempelige microdose journeys komen. Deze organiseer ik met Jamilla. We hebben elke maand een reis naar binnen of een reis naar buiten.

Je gaat niet trippen, je kunt daarna gewoon weer in de auto stappen naar huis. Wel raad ik aan om deze dag lekker niks te plannen, zodat je lekker kan zakken in het gevoel.

Ik neem de microsoding voor je mee, deze hoef je dus niet zelf aan te schaffen

Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt, mocht het zo zijn dat er iets gebeurd waardoor je je er toch niet goed bij voelt van te voren, dan is het okay om de shoot te verzetten naar een ander moment. Laat me dit wel min. de dag ervoor weten.

Het is belangrijk dat je 2u ervoor voor het laatst gegeten hebt. Verder is het fijn om een intentie te zetten voor deze ervaring.

Omdat je meer open gaat staan en beter bij je gevoel kan. Daardoor word het maken van pure foto’s veel toegankelijker. Iemand die het misschien spannend vindt om op de foto te gaan, zal zich nu makkelijk kunnen overgeven in het gevoel. Maar ook als je al eerder shoots hebt gedaan, dan zijn dit hele unieke beelden van jou, omdat je veel meer bezig bent met de ervaring dan de foto’s die gemaakt worden.

Zwanger bent

Last of aanleg hebt voor psychoses of andere psychische stoornissen

Depressief bent

Drugs, medicijnen of alcohol hebt gebruikt in de dagen ervoor. Alcohol kan nog, maar zeker geen drugs!

Jonger bent dan 18

SSRI’s of andere antidepressiva tot je neemt. Daarpleeg bij twijfel eerst je arts!

Weet dat je ZELF verantwoordelijk bent hiervoor.

Bij twijfel dus niet doen.