Tantra is

Eva Bours

Mijn naam is Eva en ik ben empowerment photographer, energy worker en consious retreat facilitator. Ik hou er echt van om de diepte in te gaan met mensen. Tantra was voor mij dan ook een logische stap in mijn spirituele reis. En om dit samen met Inge aan mijn zijde te kunnen overbrengen, voelt meer dan magisch!
Samen geven we jou een touch of tantra…

Inge Visser

Mijn naam is Inge en ik coach en faciliteer mensen op het gebied van relaties en seksualiteit. Ik heb een achtergrond in de hulpverlening en daarnaast bewandel ik al 15 jaar het pad van zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Door middel van Tantra en Sjamanisme laat ik vrouwen, mannen en koppels weer hun ware potentie voelen en leven. Eva en ik zullen jullie begeleiden tijdens deze verbindende reis. Mijn therapeutische en spirituele achtergrond en Eva haar Reiki achtergrond is een combinatie waarin een hele fijne en veilige bedding wordt gecreeerd.

Wij samen

Wij als team vullen elkaar aan. We ondersteunen elkaar, motiveren elkaar en voelen elkaar goed aan. Het had echt zo moeten zijn, onze ontmoeting in 2021. Inge stond voor de camera van Eva en kort daarna boekte ze weer een shoot samen met haar man voor tantrische foto’s samen. Dit was zo bijzonder, voor ons allebei. Toen begon het te stromen en werd A Touch of Tantra geboren.

Samen zijn we spiritueel, maar staan we altijd met beide benen op de grond. We blijven ook gewoon twee nuchtere vrouwen en dat maakt onze tantra experience voor iedereen toegankelijk. 

want wij vinden: Tantra is voor iedereen!

0
vrouwen gingen je al voor
Cadeautje
Lees verder
Lieve Eva en Inge, Ik was echt nog zo lang aan het nagenieten van jullie tantra event. De fijne mensen, maar vooral Helder het was en is als ik in mijn eigen lichaam zit. Zo fijn! En als ik voel dat het niet zo is dan neem ik een moment voor mezelf. Echt een cadeautje!
Open
Lees verder
Lieve Eva en Inge, ik wil nog even terugkomen op afgelopen weekend. Wat was het een mooie, fijne, veilige setting. Hoe je de opdrachten uitlegde en het dan zelf uitvoeren was zo fijn en verbonden. Mijn man en ik hebben het super gehad. Hij vond het heel mooi, en kwam er zelf mee om de opdrachten vaker samen uit te voeren. Het heeft stukken in ons los gemaakt waarbij ze op hoopten.
Vertrouwen
Lees verder
Ik heb zo een mooie dag gehad gisteren bij Eva en Inge. Het was echt zo mooi om de zachte witte kant van Tantra te ervaren. Echt geweldig! Ik heb echt meer mogen ervaren om echt meer in mijn lijf te zakken om te vertrouwen op mezelf, op alle sensaties in mijn lijf. Vertrouwen op mezelf, vertrouwen op mijn partner..
Dankbaar
Lees verder
Bedankt Ingen en Eva voor deze dag! En ook zo dankbaar voor de fantastische vrouwen waarmee ik deze dag heb gedeeld en verbonden was: met onszelf, met elkaar en het universum.

Ons aanbod

A Touch of Tantra

Retreats en workshops 

Podcast

COMMING SOON – Waarin we jou elke week A Touch of Tantra geven.

What's next?

Op de hoogte blijven wanneer je een nieuwe touch of Tantra kan verwachten?
Meld je aan and stay in touch!